Бизнес Сектори

[showmodule id=“658″]
[showmodule id=“657″]
[showmodule id=“656″]
Тексим Банк
Научи повече

„Тексим Банк“ АД е учредена на 4 септември 1992 г., което я прави най-старата действаща частна банка в България, която съществува и до днес. Днес банката предлага широка гама от услуги за частни, търговски и корпоративни клиенти. След като минава през преустройство и ребрандиране през 2011 г., банката е записана на Българската стокова борса. До края на 2017 г. семейство Найденови са продали по-голямата част от своите акции в банката, като запазват малцинствено участие.

Недвижими имоти
Научи повече

„Тексим Холдинг“ АД притежава пряко или непряко голям брой недвижими имоти в цяла България.

Те обхващат значителен брой жилищни и търговски недвижими имоти в София и около София. Винаги търсим нови възможности за инвестиране и разширяване на нашето портфолио, както и стратегически партньорства в тези сфери. В момента развиваме уникална концепция за жилищно стройтелство в София, която до сега не съществува в столицата на България.

Алтернативни
инвестиции
Научи повече

„Тексим Холдинг“ АД инвестира в различни соларни проекти в България, с целта да стане стреден играч в соларния сектор в България. Първият соларен парк ще стартира през 2023г. Очаквайте повече информация скоро.